Lidgeld

Lidkaart volwassenen
Vaste Leden die voor 31 augustus 2012 hun lidgeld overschrijven op onze rekening, betalen slechts € 50,00. Leden die later betalen en nieuwe leden betalen € 55,00.
In beide gevallen zijn ze verzekerd en ontvangen zij een koker pluimen.

Lidkaart volwassenen Half seizoen

Voor volwassenen is ze verkrijgbaar vanaf februari 2012. Deze personen zijn verzekerd maar ontvangen géén koker pluimen. Prijs: € 25

Lidkaart jongeren

Deze is voor jongeren onder de 12 jaar verkrijgbaar vanaf september 2012.
Deze personen zijn verzekerd maar ontvangen géén koker pluimen. Prijs: 25€
Belangrijk: De ouders dienen akkoord te gaan met het intern reglement omtrent de voor verantwoordelijkheid van en naar de kinderen. Meer informatie kan u vragen aan onze bestuursleden

Introductiekaart

Leden die kennissen meebrengen schrijven € 4,00 (per persoon per keer) over op ons rekeningnummer. Geheel nieuwe personen kunnen éénmalig cash betalen aan een bestuurslid. Bij aankoop van een abonnement kan er één introductiekaart in mindering gebracht worden.